______

понеділок, 13 лютого 2017 р.

ПРОГРАМА ПРОФЕСІЙНИХ КОМПЕТЕНЦІЙ "PROбудись!"



 Відбір до нового освітнього проекту Громадської організації "Хмельницький молодіжний клуб розвитку" - 4-місячну програму розвитку професійних компетенцій для активної молоді віком від 15 до 25 років - "PROбудись!" Навчальний курс буде спрямований на розвиток якостей відповідального лідерства та залученню учасників проекту до реалізації у сферах місцевого самоврядування, бізнесу, громадської діяльності та медіа. 
Програма складається із 4-х семінарів, після яких буде надано практичне завдання та стажування в профільних установах. Важливим етапом для командоутворення буде залучення всіх учасників до організації всеукраїнського молодіжного форуму та одного із найбільших фестивалів України приурочених до Дня молоді – «Green fest»- 2017.
Взяти участь в програмі зможуть до 25 учасників, які заповнять аплікаційну анкету та будуть обрані на конкурсній основі. Кінцева дата заповнення аплікаційної анкети – 19 лютого.
Учасники проекту будуть повідомленні про результати відбору 21 лютого.
Заповнити аплікаційну анкету на участь в програмі «PROбудись!» можна за посиланням на сайті Громадської організації «Хмельницький молодіжний клуб розвитку»:
 molodemisto.in.uasабо за посиланням: https://goo.gl/6N7d9G 

Немає коментарів:

Дописати коментар