______

середу, 8 червня 2022 р.

Як дізнатись де буде проводитися Національний мультитест

 

Як дізнатись де буде проводитися Національний мультитест

Національний мультипредметний тест (НМТ) проводитиметься в спеціальних тимчасових екзаменаційних центрах (приміщеннях шкіл, університетів), створених у безпечних населених пунктах України, а також у деяких містах країн Європи.

Тест складатиметься в комп’ютерному форматі у спеціально створених компʼютерних класах у яких працюватимуть інструктори.

На тимчасово окупованих територіях тестування проводитись не буде. Якщо абітурієнт знаходиться на тимчасово окупованій території, щоб скласти тест, за можливості йому слід виїхати на підконтрольну Україні територію. Учасники, які не зможуть прибути до екзаменаційного центру під час основної сесії, зможуть пройти тестування під час додаткової сесії в липні–серпні або під час спеціальної сесії в серпні–вересні 2022 року.

Місцем проведення тесту для кожного учасника тестування буде визначено найближчий екзаменаційний центр у тому регіоні, який було зазначено учасником тестування під час підтвердження участі у НМТ на інформаційній сторінці учасника НМТ.

Інформацію про місце та час проведення тестування учасники зможуть дізнатись зі своєї інформаційної сторінки на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Немає коментарів:

Дописати коментар